Kawan aku nama dia Ahmad.. dia nie kerja kilang ikut shif.. dia nie shif petang so balik tengah malam la.Satu malam tu dia lalu la kat jalan nak ghi airport kat Ipoh nie.. then sampai kat satu masjid.. depan masjid nie ada tempat sampah.. ala tempat ...

Click here to read this mailing online.

Your email updates, powered by FeedBlitz

 
Here is a sample subscription for blalang@gmail.com


"ISUHANGAT" - 5 new articles

  1. Lawak seram
  2. Pelaburan Hebat: 9 Zulhijjah 1430H / 26 November 2009
  3. Hantu TV
  4. Fikirlah
  5. ISUHANGAT TELAH BERPINDAH
  6. More Recent Articles

Lawak seram



due 22 dec



Kawan aku nama dia Ahmad.. dia nie kerja kilang ikut shif.. dia nie shif petang so balik tengah malam la.Satu malam tu dia lalu la kat jalan nak ghi airport kat Ipoh nie.. then sampai kat satu masjid.. depan masjid nie ada tempat sampah.. ala tempat sampah busuk gile.. tapi malam tu tempat tu jadi wangi..then ada sorang pompuan pakai baju serba putih tahan dia. Kata nya nak tumpang sampai kat hujung kampung. So yang kawan aku nie bagi la tumpang. So pompuan nie pun naik la.. dia punya wangi punya la semacam aje..Then kawan aku nie dah naik seram sejuk.. so sampai la kat satu jalan yang berbukit so dia nie press la minyak moto dia coz nak cepat dan dah rasa semacam bawak pompuan nie.. lepas aje kawasan bukit tu.. dia rasa ringan aje moto dia.. so dia paling la muka dia kat belakang.. tengok-tengok pompuan tu dah hilang..tapi masih wangi.. dia nie apa lagi terus pecut moto balik ghumah.. terus masuk selimut tidoq bawah katil.

 
So esok tu dia ghi keja lagi.. balik ikut jalan yang sama jugak. Sampai kat tempat semalam, pompuan semalam ada lagi kat situ. Then dia nie dah naik bulu roma terus pecut moto.. tapi moto dia macam tak nak jalan bila betul-betul depan pompuan tu.. apa nak buat dah terstop kat situ.. pompuan tu celapak naik (tumpang la tu) moto si Ahmad nie.. so dalam keadaan seram sejuk Ahmad nie terus aje.. bawak moto tanpa tengok belakang sambil baca ayat apa yang patut.. sampai tempat berbukit kelmarin.. pompuan yang tumpang tu tepuk bahu si Ahmad nie so si Ahmad nie tak nak paling belakang jugak.. pompuan nie tepuk lagi bahu dia.. so bila dah dua tiga lagi tepuk dia pun paling la.. si pompuan tu masih kat belakang moto dia.. then pompuan tu cakap kat Ahmad cam nie "Abang, jangan bawak laju sangat, semalam adik jatuh tergolek kat sini"




"Bisnes Segera - RM100 - RM500 Sehari"

"Rahsia Diet Wanita- Sihat & Ramping"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"
    

Pelaburan Hebat: 9 Zulhijjah 1430H / 26 November 2009



due 22 dec

Jom Sama-Sama Kita Berpuasa Sunat Esok Bagi Yang Tiada Keuzuran. Puasa Khamis & Puasa Hari Arafah.

Daripada Abi Qatadah al-Ansari bahawa Rasulullah s.a.w telah ditanya mengenai puasa hari Arafah. Maka jawab Rasulullah, maksudnya:

"Dikifarah (diampun dosa) setahun lalu dan setahun akan datang."

(H.r. Muslim, Tarmizi, Ibnu Khuzaimah dan baihaqi).

Diriwayatkan dari ‘Aisyah r.a. menceritakan bahawa; "Adalah Rasulullah s.a.w. amat menjaga puasa pada hari Isnin dan Khamis" (Riwayat Imam Tirmizi).

Wallah hu 'alam,

Wassalam.






"Bisnes Segera - RM100 - RM500 Sehari"

"Rahsia Diet Wanita- Sihat & Ramping"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"
    

Hantu TV


due 22 dec

Tadi layan cerita seram "Nenek kebaya" . Mula-mula ingatkan Nenek kebayan. Rupanya mengisahkan seorang nenek yang mengamalkan ilmu hitam dan bertukar jasad dengan cucunya. Hmm ada ker?


Ni pasal hantu TV ni, rasa tak puas hati sekarang ni banyak sangat cerita hantu aka seram ni dan ditayangkan pada waktu perdana. Tak sesuai untuk kanak-kanak dan menyuburkan perasaan takut kepada diaorang.

Kepada peminat cerita seram pula, nak tengok sambungan cerita hantu keluar dari TV di atas boleh layan di blog===> HOT PICTURES

*P/s : berhati-hati kalau menonton cerita seram sorang-sorang!


"Bisnes Segera - RM100 - RM500 Sehari"

"Rahsia Diet Wanita- Sihat & Ramping"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"
    

Fikirlah



due 22 dec

Hari ini sebelum kita mengatakan kata-kata yang tidak baik,
Fikirkan tentang seseorang yang tidak dapat berkata-kata sama sekali.
Sebelum kita mengeluh tentang rasa dari makanan,
Fikirkan tentang seseorang yang tidak punya apapun untuk dimakan.
Sebelum anda mengeluh tidak punya apa-apa,
Fikirkan tentang seseorang yang meminta-minta dijalanan.
Sebelum kita mengeluh bahawa kita buruk,
Fikirkan tentang seseorang yang berada pada keadaan yang terburuk di dalam hidupnya.
Sebelum mengeluh tentang suami atau isteri anda,
Fikirkan tentang seseorang yang memohon kepada Tuhan untuk diberikan teman hidup.
Hari ini sebelum kita mengeluh tentang hidup,
Fikirkan tentang seseorang yang meninggal terlalu cepat.
Sebelum kita mengeluh tentang anak-anak kita,
Fikirkan tentang seseorang yang sangat ingin mempunyai anak tetapi dirinya mandul.
Sebelum kita mengeluh tentang rumah yang kotor kerana pembantu tidak mengerjakan tugasnya,
Fikirkan tentang orang-orang yang tinggal dijalanan.
Dan di saat kita letih dan mengeluh tentang pekerjaan,
Fikirkan tentang pengangguran, orang-orang cacat yang berharap mereka mempunyai pekerjaan seperti kita.
Sebelum kita menunjukkan jari dan menyalahkan orang lain,
Ingatlah bahawa tidak ada seorangpun yang tidak berdosa.
Dan ketika kita sedang bersedih dan hidup dalam kesusahan,
Tersenyum dan berterima kasihlah kepada Tuhan bahawa kita masih hidup !


"Bisnes Segera - RM100 - RM500 Sehari"

"Rahsia Diet Wanita- Sihat & Ramping"

"HAPUSKAN KETIAK HITAM,JERAWAT DI MUKA/BADAN,JERAGAT,PANAU DGN BERKESAN SECARA SEMULAJADI"
    

ISUHANGAT TELAH BERPINDAH

Terima kasih kerana mengunjungi blog isuhangat, mulai 11/11/09 blog isuhangat telah berpindah ke domain baru.

Kami akan update isuhangat seperti biasa di blog baru.

URL blog isuhangat yang baru ialah:

http://www.isuhangat.net/


tq
~Admin Isuhangat~
    

More Recent Articles


You Might Like

Click here to safely unsubscribe from "ISUHANGAT."
Click here to view mailing archives, here to change your preferences, or here to subscribePrivacy