Per motius d'eficiència, d'agilitat i de concentració, ebrencs deixa de publicar continguts per passar a col·laborar amb el bloc de la PDE.
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Click here to read this mailing online.

Your email updates, powered by FeedBlitz

 
Here is a sample subscription for you. Click here to start your FREE subscription


"ebrencs" - 5 new articles

  1. ebrencs es muda
  2. Sobre el transvasament, 15-04-2008
  3. La PDE estrena bloc
  4. El País Valencià ja té l'excusa per demanar l'aigua de l'Ebre
  5. Sobre el transvasament, 14-04-2008
  6. More Recent Articles

ebrencs es muda

Per motius d'eficiència, d'agilitat i de concentració, ebrencs deixa de publicar continguts per passar a col·laborar amb el bloc de la PDE.


Sobre el transvasament, 15-04-2008La PDE estrena bloc

La Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE) estrena bloc, on podreu consultar la informació sobre les activitats del col·lectiu, articles, notícies i altres documents relacionats amb la nova cultura de l'aigua.

Al bloc podeu trobar també una llista de les properes activitats, la qual es troba en un calendari compartit, perquè pogueu estar al dia de la mobilització.

Banner no als transvasaments
   

El País Valencià ja té l'excusa per demanar l'aigua de l'Ebre

Ahir La Vanguardia publicava un article explicant com al País Valencià tenen ara l'excusa per demanar l'aigua de l'Ebre. El govern va derogar el transvasament de l'Ebre, ha dit per activa i per passiva que no hi hauria transvasaments, i ara es farà un nou transvasament de l'Ebre, cap a Barcelona. Se senten agreujats. L'article també destaca com els socialistes valencians es plantegen posicionar-se a favor dels transvasaments, vista la situació en què queden al territori, amb el PP carregat d'arguments per tirar-se'ls a sobre.

Banner no als transvasaments
   

Sobre el transvasament, 14-04-2008Banner no als transvasaments
   

More Recent Articles


You Might Like