Skrave Fitness følger myndighedernes anbefaling og vil have lukket til og med 13. apr.
‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Forsat lukning og flere nyheder...


Forsat lukning

Skrave Fitness følger myndighedernes anbefaling og vil have lukket til og med 13. apr.

    
 


Ny bestyrer i Københoved Forsamlingshus

Vores nuværende bestyrer, Marie Sørensen, har ønsket at stoppe.

Vi har været så heldige, at Heidi Siig Jensen - Kongeaa Catering - har påtaget sig opgaven med at bestyre huset fremover.

Du kan se meget mere om, hvad Heidi kan tilbyde, på kongeaacatering.dk og på Facebook.

Har du spørgsmål, så ring til Heidi på:

tlf. 23700663

Mvh Bestyrelsen

    
 


Kirkelige handlinger

Kirkelige handlinger vil fortsat finde sted. Det gælder både dåb, vielse og begravelser. Det vil ikke ske i forbindelse med gudstjenester og der vil ikke være offentlig adgang. I Skrave kirke har vi lov at samles op til 35 pårørende og i Skodborg op til 50 pårørende eksklusiv personale: kirketjener, sanger, organist og præst.
Tag venligst kontakt med sognepræst Kim Bach for at aftale nærmere. Telefonnummer og mail findes på Sogn.dk - Skrave.

    
 


Konfirmation 2020

Som I nok har læst/hørt, så giver regeringens tiltag for at begrænse udbredelsen af Corona-virus også konsekvenser for forårets konfirmationer. Vi har derfor valgt at udskyde konfirmationerne til juni.
Til den tid håber vi, at der er muligt at kunne samles til fester, således at der rent faktisk kan blive en fælles festlig konfirmationsgudstjeneste ud af det - og efterfølgende familiefest - for vores konfirmander. Konfirmationerne flyttes derfor til:

Skrave kirke: søndag den 7. juni kl. 10.00
Skodborg kirke: søndag den 14. juni kl. 10.00
Det er meget beklageligt for konfirmanderne og deres familier, men desværre en nødvendighed.

    
 

Jeres folkekirke i en Corona-tid

Regeringens tiltag for at forhindre smitte af Corona-virus fortsætter til den 13. april 2020. Det betyder at alle gudstjenester og kirkelige arrangementer er aflyst indtil da.
Dermed får vi desværre heller ikke fejret påskegudstjenester, selvom vi mere end nogensinde før har brug for at høre påskens budskab om opstandelse til os.
I skal dog vide, at jeg som sognepræst er til rådighed på telefon og I er velkomne til at ringe til mig for at samtale eller maile.
Der er også mulighed for at ringe til Folkekirkens "Sjælesorg på Nettet" hele døgnet rundt. Her kan man tale helt anonymt med en folkekirkepræst og mange benytter det.
I denne tid opfordres vi også til fælles bøn og tanker for syge, hver dag når landets kirkeklokker ringer.
Guds velsignelse, trøst og styrke til jer alle i denne tid.
Hilsen Kim Klarlund Bach.

    
 

More Recent Articles

 
You Might Like

Safely Unsubscribe ArchivesPreferencesContactSubscribePrivacy