O multime lucruri pot merge prost pe santier. Tocmai de aceea normele de siguranta trebuie respectate de fiecare muncitor, fie el zidar, zugrav sau sudor. Cu toate acestea, nimic nu te poate proteja atunci cand ai colegi de munca pusi pe s-a intamplat ...

 

IBC Focus Blog - Blogul santierele in constructii - 5 new articles

Cand munca in constructii devine amuzanta: farsa pe santier

O multime lucruri pot merge prost pe santier. Tocmai de aceea normele de siguranta trebuie respectate de fiecare muncitor, fie el zidar, zugrav sau sudor. Cu toate acestea, nimic nu te poate proteja atunci cand ai colegi de munca pusi pe glume...cu s-a intamplat in cazul de mai jos:

 

Vrei informatii despre toate santierele active din Romania? www.victa.ro
    
 
 

Video: Peretele de caramida gata in 8 secunde

Stiti casele din Anglia, care arata in mare masura la fel, cu fatadele lor de caramida aparenta? Pare o investitie destul de costisitoare si nu asa de populara in Romania, insa o solutie estetica potrivita pentru cei care doresc un aspect mai rustic, care sa treaca si proba timpului.

In acest context, merita sa aruncati o privire la inventia de mai jos, care face realizarea fatadelor din caramida aparenta sa para o joaca de copii. Nu e caramida aparenta, dar seamana si e gata in 8 secunde.

Cautati santiere? www.santiereonline.ro

    
 
 

Cum iti poate face un excavator vara mai racoroasa si palpitanta?

Pe timp de vara pana si o simpla plimbare in parc poate fi chinuitoare din cauza caldurii. Imaginati-va insa cat de tare se incing lucrurile pe santier, avand in vedere ca lunile iunie si iulie sunt cele mai active in ceea ce priveste sectorul constructiilor.

Asadar, daca noi avem confortul de a ne adaposti la confortul aparatelor de aer conditionat sau sub umbrela unei terase ventilate, muncitorii din constructii se vad nevoiti sa devina inventivi la acest capitol cand e canicula.

Au nevoie de doar 2 lucruri: un excavator si o balta cat de cat generoasa.  


Vezi ce santiere demareaza lucrarile in sezonul estival pe www.santiereonline.ro

    
 
 

Cand curatarea trotuarului se transforma intr-un exercitiu artistic

Daca te uiti atent la trotuarul din fata casei in care locuiesti sau la placile de beton din care sunt facute aleile din jur, vei observa ca precipitatiile, trecerea timpului si traficul uman si-au pus amprenta pe ele si le-au facut cu cel putin o nuanta mai inchise la culoare.

Dar cum tehnologia ne ofera in prezent aparate de curatare sub presiune, readucerea lor la stadiul initial e floare la ureche. Doar ca cineva a avut o idee si mai buna cand s-a pus pe treaba, iar rezultatul este de departe mai impresionant decat daca le-ai curata in totalitate de rezidurile si praful impregnat. 


Daca trotuarele si placile de beton arata bine curatate asa, nu acelasi lucru va recomandam sa il faceti atunci cand curatati parchetul, gresia sau covorul din locuinta. 
    
 
 

Harry nu mai este disponibil...sau mai este?

Intr-un episod inspirat de marketing facut cum trebuie, cei de la IKEA au fost pe faza cu nunta regala si au scos la inaintare unul dintre produsele lor care, intamplarea face, poarta acelasi nume ca printul care tocmai s-a casatorit intr-o nunta de vis la palatul Windsor.

Da, intr-adevar acel Harry nu mai este disponibil. L-a luat Meghan Markle. Dar pe Harry-ul de mai jos poti sa il iei chiar tu:
foto: pagina de Facebook Ikea Romania    
 
 
 
   
You Might Like