Un material neconventional pentru amenajarea bailor si bucatariilor, rasina epoxidica are avantajul de a crea suprafete durabile si de a permite si un strop de creativitate in realizarea lor. Cateva rezultate promitatoare ale folosirii rasinii pentru ...

 

IBC Focus Blog - Blogul santierele in constructii - 5 new articles

Cum poti transforma cu rasina epoxidica suprafetele din bucatarii si bai?

Un material neconventional pentru amenajarea bailor si bucatariilor, rasina epoxidica are avantajul de a crea suprafete durabile si de a permite si un strop de creativitate in realizarea lor.

Cateva rezultate promitatoare ale folosirii rasinii pentru decorarea blaturilor de bucatarie au incropit intr-un scurt material video cei de la Bored Panda. Tu alegi culorile, tu alegi modelul pe care doresti sa il creezi. Si pare asa de simplu, ca il poti aborda ca pe un proiect "do it yourself".

 


Esti furnizor de rasini epoxidice? Promoveaza-ti produsele direct catre 2500 de arhitecti  prin ARHISPEC!
    
 
 

Video: Doar 10% din oameni reactioneaza daca cineva deseneaza asta pe trotuarUn joc foarte popular in copilarie, sotronul poate transforma orice trotuar intr-un adevarat spatiu competitional. In agitatia vietii zilnice multi uita sa se mai joace, insa, printre acestia, mai exista totusi un procent de 10% din trecatori care, daca vad un astfel de desen pe asfalt, incep sa sara de dragul vremurilor bune.

In putin peste 7 ore, dintr-un total de 789 de trecatori, doar 84 (echivalentul a putin peste 10%) au "intrat in joc":


    
 
 

Cum arata un centru de antrenament religios?


Nu e o necunoscuta faptul ca martorii lui Iehova aleg sa transmita mai departe invataturile credintei lor din usa in usa. Insa pregatirea care sta in spatele acestei strategii castigatoare s-ar putea sa isi aiba radacinile intr-un centru profesional de pregatire, precum cel din imaginea de mai jos:

(sursa foto: 9gag.com)

*Aceasta postare este un pamflet si trebuie tratata ca atare

Conform prospec.ro, in ultimele 12 luni proiectele care s-au construit in Romania au avut nevoie de peste 500.000 de usi de interior si de alte 180.000 de usi de exterior. Vrei sa ofertezi aceste proiecte? www.santiereonline.ro
    
 
 

Baieti versus fete versus arhitecti

Cu asteriscul de rigoare si fara a generaliza (conform imaginii de mai jos unii baieti au spus ca se incadreaza mai degraba la fete, in timp ce unele fete au marturisit ca se incadreaza la baieti, iar unii arhitecti au spus ca nu se incadreaza nicaieri), cei de la Arcfly au ales sa agite spiritele cu o imagine sugestiva prin care au vrut sa scoata in evidenta ca extraordinarul din arhitectura se poate naste din haos total.Arhitectii pot fi o combinatie de "dezordine" din care ies lucruri minunate. 

Alatura-te celor peste 2500 de arhitecti inscrisi in cea mai mare bibilioteca virtuala cu specificatii de produse pentru constructii: Arhispec.
    
 
 

Stiati ca...cel mai mare camion din lume a fost construit in Romania?

DAC 120 DE este cel mai mare camion construit vreodata si a fost construit in urma cu aproape 30 de ani in Romania.

Acesta avea un diametru al rotilor de 3.2 metri, o inaltime de 5.4 metri si cantarea gol 90 de tone. Productia acestor camioane s-a realizat in anul 1988 la uzina Steagul Rosu din Brasov. Astfel de basculante au fost exportate in Australia pentru suma de 1500000 de dolari americani.Ai utilaje si vrei sa le duci pe santier? Gasesti noi proiecte pe www.santiereonline.ro
    
 
 
 
   
You Might Like